"Eén druppel en alles verandert..."

Beweging & Dans

13 april 2024 – 10:00
Sport- en Dansschool Rik Bodylanguage
Willemsoord 29 B, Den Helder
Onder voorbehoud

Sommige mensen zitten te veel in hun hoofd. Zij piekeren en rationaliseren en zijn verwijderd geraakt van hun lichaam. Terwijl het lichaam juist alle wijsheid bevat! Beweging kan de weg vrijmaken naar een nieuwe verbinding met die wijsheid.

Hoe gaan we aan de slag?
Tijdens de sessie word je uitgenodigd om door middel van beweging, expressie, yoga, ademhalingsoefeningen, improvisatie en dans een weg vrij te maken naar jouw eigen creativiteit en levensenergie.

Je gaat ervaren wat jouw unieke ritme, tempo en manier van ruimte innemen is, en onderzoeken wat jouw natuurlijke beweging is. Tijdens een les kun je ervaren wat de link is tussen de manier waarop je lichaam beweegt (soepel, stijf, pijnlijk, losjes) en hoe jij je in je dagelijks leven ’voortbeweegt’. Daarnaast ga je ook ontdekken wat nog meer in jou beschikbaar is. De les hanteert verschillende muziekstijlen en is voor eenieder gemakkelijk te volgen.

Waarom en voor wie?
Voor iedereen die meer lichaamsbewustwording en zelfinzicht wil krijgen, plezier wil hebben en energie wil laten stromen.

error: Alle teksten en afbeeldingen zijn eigendom van Diana van Wees.