"Eén druppel en alles verandert..."

begeleiding

Soms is de balans verstoord tussen lichaam, ziel en geest. Persoonlijke begeleiding kan op die momenten een investering in jezelf zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Het herstellen van de disbalans staat centraal.

Hoe gaan we aan de slag?
Met empathie en compassie gaan we op een respectvolle manier in een veilige omgeving aan de slag. Ik help jou de verbinding met jouw eigen innerlijke wijsheid te herstellen, waardoor de levensenergie weer gaat stromen en het leven vol vertrouwen, plezier en vitaliteit geleefd kan worden. De ene keer kan dat door middel van een gesprek zijn, de andere keer door middel van een reeks oefeningen waarbij het lichaam en beweging centraal staan. Een individuele sessie duurt circa 90 minuten.

Waarom en voor wie?
Voor iedereen die antwoorden wil vinden op levensvragen of oplossingen voor werk- gerelateerde vraagstukken.

begeleiding

Soms lijkt de harmonie in een relatie ver te zoeken. Vaak is dan de balans verstoord. Op die momenten kan partnerbegeleiding een investering zijn. In zowel jezelf als je relatie. We onderzoeken de disbalans in de partners afzonderlijk, en de wisselwerking tussen beiden.
Het herstellen van deze disbalans tussen lichaam, ziel en geest staat centraal. Want pas als je in verbinding met jezelf bent, is er ook ruimte voor de ander.

Hoe gaan we aan de slag?
Met empathie en compassie gaan we op een respectvolle manier in een veilige omgeving aan de slag. Ik help jullie de verbinding herstellen, waardoor de levensenergie weer gaat stromen en de harmonie in de relatie een nieuwe kans krijgt om te stromen.
De ene keer kan dat door middel van een gesprek zijn, de andere keer door middel van een reeks oefeningen waarbij het lichaam en beweging centraal staan. Het duo-consult duurt circa 90 minuten.

Waarom en voor wie?
Voor iedereen die disbalans ervaart in de partnerrelatie en de wens heeft de harmonie te herstellen. Door inzicht te krijgen in eigen handelen zal het begrip voor elkaar worden vergroot.

werk - opstellingen

Het leven is een voortdurende zoektocht naar het vinden van balans. Tussen geven en nemen, schuld en onschuld, binding en verbinding. Soms is die balans verstoord, en weten we niet goed waarom dat zo is. Systemisch Werk kan bevrijdende inzichten geven.

Hoe gaan we aan de slag?
De werkwijze gaat uit van de gedachte dat alle mensen een onderdeel zijn van een systeem (een groep, een familie, collega’s) en laat door middel van een Opstelling letterlijk zien hoe alles met elkaar in verband staat. De mentale ervaring van de cliënt wordt als het ware visueel gemaakt. Soms door middel van ‘representanten’ (andere mensen), soms door middel van voorwerpen. Verstoorde verhoudingen binnen systemen worden op deze manier zichtbaar. Vervolgens kan de disbalans worden hersteld en verstrikkingen worden losgelaten. Het systeem zal ontspannen waardoor positieve energie opnieuw kan stromen.

Waarom en voor wie?
Voor iedereen die worstelt met relaties, verstikt zit in aantoonbaar óf onverklaarbaar verdriet, of regelmatig vastloopt in uiteenlopende situaties op het werk of in de privésfeer, kan een Opstelling verhelderende inzichten bieden.

error: Alle teksten en afbeeldingen zijn eigendom van Diana van Wees.