"Eén druppel en alles verandert..."


& feedback

Mijn wereld is een vierkante meter om mij heen waar ik invloed heb. Respectvol met elkaar omgaan. Van de druppels die ik bij me draag, geef ik een druppel aan de ander, die dat weer meeneemt in zijn of haar vierkante meter. Een verandering en de beweging volgt en hij of zij zal ook de druppel doorgeven aan de ander in zijn of haar vierkante meter.

Druppels

Een aantal maanden geleden kwam ik bij je vanwege burn-out klachten. Ik wilde het graag oplossen met mijn hoofd. Ik heb bij jou geleerd om te voelen en te luisteren naar mijn lichaam. Je ‘blijf in je lijf’ hoor ik nog vaak 😉 en helpt me om te voelen! In de sessies kwamen zaken naar boven die ik niet verwacht had, in de eerste sessie kwam je al tot de kern. Mijn grootste inzicht is om naar mijn gevoel te luisteren, wat geeft mijn lichaam voor signaal?

Je bent heel goed in coachen op een dieper level, bedankt voor alle inzichten. Veel liefs!

Opstellingenavond: Een blijk van waardering voor een ervaring die onbetaalbaar is.
Heel veel dank voor wat je mij gegeven hebt.
Het biedt mij een opening naar de liefde en de ziel.

Bij binnenkomst gelijk een gevoel van “thuis komen” en welkom zijn. Bij Diana moet niets en mag heel veel. Zij heeft mij met 1 consult verder geholpen met het verwerken van mijn verdriet waar ik al ruim twee jaar dagelijks door werd beïnvloed. Diana is een hele warme persoon, die je helpt op een manier die ik nog nooit eerder heb mogen ervaren.

Wat ben ik je dankbaar voor wat ik vanmiddag heb mogen ervaren. Zoveel pijn in mijn hart en de pijn die mijn lieve …. heeft moeten door maken. Maar het feit dat ik afscheid van hem heb kunnen nemen en hij van mij: dat gevoel is met geen pen te beschrijven. Die ervaring heeft mij nu al zoveel rust gebracht.

Goh als jij toch eens weet hoe vaak ik het over jou heb de laatste tijd.
Ben zo blij met je. En dacht dat ga ik je toch even zeggen.Ben zo mega verandert dat mensen het zien aan me. Voorzichtig als ik was, om zo laat pas een afspraak bij je te maken, baal ik nu dat ik pas eind van de maand terecht kan. Bizar hoe dat kan veranderen.

Dank je wel voor alles. Ik ben heel dankbaar voor wat ik van je heb mogen leren en waar ik nog veel aan zal hebben.Ik heb er van mogen leren, van mogen groeien. En zal de handvaten blijven gebruiken. Alles heb ik als heel prettig ervaren. Je bent heel respectvol. Jouw manier van werken is heel bijzonder. Door wat je zelf aan jou vertelt, haal jij de angel eruit. En ook heel snel! Niet na hele lange gesprekken.

Je bent heel goed in coachen op een dieper level, bedankt voor alle inzichten. Veel liefs!

error: Alle teksten en afbeeldingen zijn eigendom van Diana van Wees.