"Eén druppel en alles verandert..."


& feedback

Mijn wereld is een vierkante meter om mij heen waar ik invloed heb. Respectvol met elkaar omgaan. Van de druppels die ik bij me draag, geef ik een druppel aan de ander, die dat weer meeneemt in zijn of haar vierkante meter. Een verandering en de beweging volgt en hij of zij zal ook de druppel doorgeven aan de ander in zijn of haar vierkante meter.

Druppels

De veilige omgeving en het veilige gevoel wat je hebt geboden hebben mij de ruimte gegeven om op zoek te gaan naar mijzelf.

Onder de liefdevolle coachende begeleiding heb ik verbinding met mijzelf terug kunnen vinden. Ik heb jou als een liefdevol, warm en zorgzame persoon mogen ontmoeten. Ik ben je dankbaar voor de begeleiding die ik van je heb mogen ontvangen.

Bij Diana geweest vanwege een echtscheiding en allerlei andere zaken die hiermee een relatie hebben.

De “werkruimte” van Diana is erg fijn, het is zo ingericht dat het aanvoelt als een soort tempel. Een plek waar ik veel rust ervaar. Diana kijkt voor mijn gevoel ook dwars door me heen, heeft door wat er speelt, werkt met je onbewuste en neemt de tijd voor je. Na iedere sessie krijg je nieuwe inzichten waarmee ik zowel bewust, maar vooral onbewust mee aan de slag ben gegaan.

Ik ben onwijs blij dat Diana op mijn pad is gekomen. Diana heeft mij zowel rust, kracht en energie gegeven, ze heeft me leren loslaten en het vertrouwen in mezelf hersteld.

Dankzij gesprekken met Diana heb ik andere inzichten gekregen.  Handvatten zijn me aangereikt hoe om te gaan met mezelf door meer bewust te raken van het ‘hier en nu’ en terug te gaan naar de basis van m’n gevoelens.

Diana gaf mij de ruimte om kwetsbaar te zijn . Het voelde heel veilig.

Ik liep vast in mijn relatie. Thuis voelde ik mij snel gespannen en geïrriteerd, het lukte maar niet om dit patroon te doorbreken.
Het eerste consult gaf mij al meteen vele inzichten betreft de dynamiek thuis, ook welke beweging ik te maken had om beter op mijn plek te komen staan.

En nu.. voel ik mij diep vervuld, vrij om weer vooruit te bewegen, te genieten! Ik ben zachter richting mijn man en dochter, de liefde stroomt weer. Ook durf meer voor mezelf te gaan staan, mijn gevoelens en verlangens te uiten. Het vertrouwen in onze relatie is hersteld, we genieten weer, het voelt licht en ontspannen.
Wat een levens veranderend traject was dit. Een diepe dankbaarheid voor Diana, voor haar deskundigheid en liefdevolle aanwezigheid.

Ik wil je nog heel hartelijk bedanken voor je hulp. Tijdens ons eerste contact, voelde ik me al meteen op me gemak bij jou. Al tijdens de eerste sessie legde je de vinger op de zere plek en ik was perplex. Ik ben je dankbaar voor de inzichten en de handvaten die je mij hebt gegeven. De sessies moesten iedere keer indalen maar door de sessies voel ik me zoveel beter. Ik ben heel blij dat ik je heb mogen ontmoeten en door jou is mijn leven echt veranderd, bedankt!

Het eerste consult was eyeopener voor mij n.a.v. de familie opstelling.
Op deze manier te kijken gaf mij een vollediger gevoel van bestaan. Ook bevestigend dat ik dingen niet zo verkeerd zie dan ik dacht. Ook dingen op een manier bekijken waarop ik het helemaal nog niet zo bekeken heb, is een openbaring.

Het zijn beslist heel handige handvaten om te gebruiken in situaties waarin je twijfelt aan je zelf. De interventies hebben inderdaad even tijd nodig om in te dalen.

Heel hartelijk dank voor de inzichten, die ik dankzij jou gekregen heb.
Je bent heel rustig en begripvol. Snapt precies waar de schoen wringt en geeft handvaten. Mooie ervaring bij je.

error: Alle teksten en afbeeldingen zijn eigendom van Diana van Wees.