"Eén druppel en alles verandert..."


& feedback

Mijn wereld is een vierkante meter om mij heen waar ik invloed heb. Respectvol met elkaar omgaan. Van de druppels die ik bij me draag, geef ik een druppel aan de ander, die dat weer meeneemt in zijn of haar vierkante meter. Een verandering en de beweging volgt en hij of zij zal ook de druppel doorgeven aan de ander in zijn of haar vierkante meter.

Druppels

Voor mijn eerste consult voelde ik me heel slecht over mezelf, mijn ziekte en mijn toekomst. Ik zat heel erg vast in mijn hoofd en wist niet hoe ik hier uit moest komen. Na de eerste consult voelde ik mij al beter en kreeg ik weer ademruimte. Ik kon weer een beetje rationeel nadenken en ik leerde dat ik mijn eigen ruimte in mag nemen. Het laatste consult heeft me heel erg de ogen geopend dat ik stresseten niet nodig hebt. Het gaat een heel stuk beter met me. Het grootste ding wat ik heb geleerd is dat ik er mag zijn en dat ik lief van mezelf mag zijn. Je hebt me heel goed geholpen en als ik iemand tref die ook in een situatie als de mijne zit zal ik je zeker aanbevelen. Dit was het beste wat ik ooit voor mezelf had kunnen doen. Heel erg bedankt daarvoor!

Ik heb de coachende sessies van Diana als heel fijn beschouwd. Dit komt omdat het persoonsgericht was, er een veilig gevoel geboden werd en het niet ”achter de tafel” sessies waren. Er werd geluisterd naar wat ik vertelde en hierbij kreeg ik handvaten geboden, soms handvaten waarbij ik er niet bewust van dat ik deze nodig had. Er werd voornamelijk gecoacht vanuit je eigen persoon, je energieën, grenzen en belevenissen. Het onderbewuste werd bij mij geprikkeld waardoor ik de juiste handvaten kreeg aangereikt. Er werd echt geluisterd, gekeken en gecoacht naar ”ik” als persoon, niet als een nummer. Voor het begeleidingstraject voelde ik mij erg gevangen in mijn eigen gedachtes, opvattingen en zelfbeeld. Na een paar sessies merkte ik al verandering, in hoe ik tegen dingen aankeek, op dingen reageerde maar voornamelijk hoe ik naar mijzelf keek. De begeleiding heeft geresulteerd in zelfvertrouwen dat van een 4 naar een 8 is gegaan, dat sommige dingen niet te veranderen/controleerbaar zijn en dat ik mij mag voelen hoe ik mij voel. De vrije ruimte die ik kreeg voor gedachtes, gevoelens en strubbelingen, hebben mij een vrijer mens gemaakt. Al met al, kijk ik met veel positiviteit en dankbaarheid terug op de coachende sessies van Diana.

Ik zit momenteel veel lekkerder in mijn vel en heb naar mijn gevoel bereikt wat ik bereiken wou. Ook heb je met je interventies mij geholpen met de vragen waar ik mee liep. En ook met mijn relatie gaat het heel veel beter en heb gevoel dat ik weer naast mijn vrouw sta in plaats van tegenover.

Ik wil je heel erg bedanken voor al je hulp. En als ik weer ergens mee in de knoop zit zal ik zeker nog weer contact met je zoeken. Heb heel veel van je geleerd en van mezelf ontdekt tijdens de interventies en gesprekken met jou.

Ik kwam een paar maanden geleden bij jou omdat ik het gevoel had dat ik leeg werd gezogen door de mensen om mij heen. Ik stond constant ‘in dienst’ van een ander en was mezelf kwijt. Ik had letterlijk de vraag: wie ben ik? Ik sliep al jaren slecht, hooguit 3 of 4 uur per nacht, en kreeg daar ook lichamelijke klachten van. Ik wilde wel veranderen, meer ‘nee’ kunnen zeggen en voor mezelf opkomen.

Ik help mensen graag en doe het nooit met tegenzin, maar ik kon mijn grenzen niet bepalen. Ik dacht dat jij mij met die vage klachten niet kon helpen, maar je hebt toch je vinger op de zere plek kunnen leggen. Tijdens het eerste consult loste je al een probleem uit mijn jeugd op. Verder leerde je me inzicht krijgen in mijn eigen gedrag waarom en wanneer ik zo handelde, en dat ik dat kon veranderen.

Ook leerde je me om bewuster in het hier en nu te zijn en mijn fysieke lichaam te voelen. In een paar maanden tijd ben ik normaal gaan slapen, en mijn innerlijke rust kwam weer terug.

Ik als met name rationeel denkend mens zocht hulp bij het herkennen en meer leren vertrouwen op gevoelens. Ik dacht dit kwijt te zijn geraakt door alle gebeurtenissen in mijn leven, maar ik ben het nooit kwijt geweest, ik luisterde er alleen niet meer naar. Bedankt voor jouw hulp hierbij.

Dank je wel voor alles. Ik ben heel dankbaar voor wat ik van je heb mogen leren en waar ik nog veel aan zal hebben. Ik heb er van mogen leren, van mogen groeien. En zal de handvaten blijven gebruiken. Alles heb ik als heel prettig ervaren. Je bent heel respectvol. Jouw manier van werken is heel bijzonder. Door wat je zelf aan jou vertelt, haal jij de angel eruit. En ook heel snel! Niet na hele lange gesprekken.

Je bent heel goed in coachen op een dieper level, bedankt voor alle inzichten. Veel liefs!

error: Alle teksten en afbeeldingen zijn eigendom van Diana van Wees.