"Eén druppel en alles verandert..."


& feedback

Mijn wereld is een vierkante meter om mij heen waar ik invloed heb. Respectvol met elkaar omgaan. Van de druppels die ik bij me draag, geef ik een druppel aan de ander, die dat weer meeneemt in zijn of haar vierkante meter. Een verandering en de beweging volgt en hij of zij zal ook de druppel doorgeven aan de ander in zijn of haar vierkante meter.

Druppels

De veilige omgeving en het veilige gevoel wat je hebt geboden hebben mij de ruimte gegeven om op zoek te gaan naar mijzelf.

Onder de liefdevolle coachende begeleiding heb ik verbinding met mijzelf terug kunnen vinden. Ik heb jou als een liefdevol, warm en zorgzame persoon mogen ontmoeten. Ik ben je dankbaar voor de begeleiding die ik van je heb mogen ontvangen.

Ik heb de coachende sessies van Diana als heel fijn beschouwd. Dit komt omdat het persoonsgericht was, er een veilig gevoel geboden werd en het niet ”achter de tafel” sessies waren. Er werd geluisterd naar wat ik vertelde en hierbij kreeg ik handvaten geboden, soms handvaten waarbij ik er niet bewust van dat ik deze nodig had. Er werd voornamelijk gecoacht vanuit je eigen persoon, je energieën, grenzen en belevenissen. Het onderbewuste werd bij mij geprikkeld waardoor ik de juiste handvaten kreeg aangereikt. Er werd echt geluisterd, gekeken en gecoacht naar ”ik” als persoon, niet als een nummer. Voor het begeleidingstraject voelde ik mij erg gevangen in mijn eigen gedachtes, opvattingen en zelfbeeld. Na een paar sessies merkte ik al verandering, in hoe ik tegen dingen aankeek, op dingen reageerde maar voornamelijk hoe ik naar mijzelf keek. De begeleiding heeft geresulteerd in zelfvertrouwen dat van een 4 naar een 8 is gegaan, dat sommige dingen niet te veranderen/controleerbaar zijn en dat ik mij mag voelen hoe ik mij voel. De vrije ruimte die ik kreeg voor gedachtes, gevoelens en strubbelingen, hebben mij een vrijer mens gemaakt. Al met al, kijk ik met veel positiviteit en dankbaarheid terug op de coachende sessies van Diana.

Dankzij gesprekken met Diana heb ik andere inzichten gekregen.  Handvatten zijn me aangereikt hoe om te gaan met mezelf door meer bewust te raken van het ‘hier en nu’ en terug te gaan naar de basis van m’n gevoelens.

Diana gaf mij de ruimte om kwetsbaar te zijn . Het voelde heel veilig.

Ik kwam een paar maanden geleden bij jou omdat ik het gevoel had dat ik leeg werd gezogen door de mensen om mij heen. Ik stond constant ‘in dienst’ van een ander en was mezelf kwijt. Ik had letterlijk de vraag: wie ben ik? Ik sliep al jaren slecht, hooguit 3 of 4 uur per nacht, en kreeg daar ook lichamelijke klachten van. Ik wilde wel veranderen, meer ‘nee’ kunnen zeggen en voor mezelf opkomen.

Ik help mensen graag en doe het nooit met tegenzin, maar ik kon mijn grenzen niet bepalen. Ik dacht dat jij mij met die vage klachten niet kon helpen, maar je hebt toch je vinger op de zere plek kunnen leggen. Tijdens het eerste consult loste je al een probleem uit mijn jeugd op. Verder leerde je me inzicht krijgen in mijn eigen gedrag waarom en wanneer ik zo handelde, en dat ik dat kon veranderen.

Ook leerde je me om bewuster in het hier en nu te zijn en mijn fysieke lichaam te voelen. In een paar maanden tijd ben ik normaal gaan slapen, en mijn innerlijke rust kwam weer terug.

Ik kwam voor het eerst bij Diana met een “vol” onrustig gevoel in lichaam en hoofd. Ik was absoluut niet in balans.
Ik had last van allerlei “dingetjes”.
De relatie met m’n vader, mezelf niet de moeite waard vinden en last hebben van de manier waarop mensen kunnen reageren (HSP).
Door de sessies met Diana heb ik geleerd en in gaan zien hoe je anders met problemen om kunt gaan. Anders naar dingen gaan kijken en mezelf de moeite waard gaan vinden.
Hierdoor ben ik veel meer in balans geraakt.
Diana is een lief mens die je gelijk op je gemak stelt.
Ik had gelijk een “click” met haar. Ze is eerlijk en helpt echt.
Ik ben blij dat ik toen uiteindelijk de stap heb durven nemen.

Dank je wel voor alles. Ik ben heel dankbaar voor wat ik van je heb mogen leren en waar ik nog veel aan zal hebben. Ik heb er van mogen leren, van mogen groeien. En zal de handvaten blijven gebruiken. Alles heb ik als heel prettig ervaren. Je bent heel respectvol. Jouw manier van werken is heel bijzonder. Door wat je zelf aan jou vertelt, haal jij de angel eruit. En ook heel snel! Niet na hele lange gesprekken.

Je bent heel goed in coachen op een dieper level, bedankt voor alle inzichten. Veel liefs!

error: Alle teksten en afbeeldingen zijn eigendom van Diana van Wees.