"Eén druppel en alles verandert..."

voorstellen

Ben jij op zoek naar antwoorden op levensvragen? Worstel je met zingeving of heb je weinig energie? Heb je moeite met loslaten of zit je verstrikt in pijn en verdriet? Misschien kan ik je helpen.

Mijn naam is Diana van Wees, en ik ben 65 jaar. Mijn ‘roots’ liggen in Indonesië en onder de familienaam de Winter ben ik geboren in Amsterdam. Sinds 2006 begeleid ik mensen op hun levenspad in mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling.

Als kind al nam ik van alles waar, maar het heeft jaren geduurd voordat ik die wijsheid als bron van kracht kon ervaren en erop durfde te vertrouwen. Het is een lange, soms moeizame, maar toch louterende reis geweest die nu maakt dat ik mijn hart volg en anderen kan leren hetzelfde te doen. Juist vanuit mijn eigen levenservaring én de opleidingen en trainingen die ik de laatste decennia gevolgd heb, kan ik jou begeleiden in jouw groeiproces.

Missie

Het is mijn missie om mensen te helpen zich (opnieuw) te verbinden met hun eigen innerlijke wijsheid, waardoor de levensenergie weer gaat stromen en het leven vol vertrouwen, plezier en vitaliteit geleefd kan worden. Eén druppel, en alles verandert.

Visie

Ik ga uit van een holistische benadering waarbij lichaam, geest, ziel en gevoel samenwerken en waarbij de oplossing van de hulpvraag vaak besloten ligt in het herstellen van de harmonie tussen deze delen.

Aanpak

Mijn aanpak is intuïtief, persoonlijk en afgestemd op jouw unieke hulpvraag. Met empathie en compassie gaan we op een respectvolle manier in een veilige omgeving aan de slag. De ene keer kan dat door middel van een gesprek zijn, de andere keer door middel van een reeks oefeningen waarbij het lichaam en beweging centraal staan.

error: Alle teksten en afbeeldingen zijn eigendom van Diana van Wees.