"Eén druppel en alles verandert..."

Bellicon – Bounce

05 september 2024 – 16:30
Noordzeestraat 7, Den Helder

Veel vrouwen houden tijdens en na de overgang vocht vast in het lichaam, met lichamelijke klachten als gevolg. Beweging op een speciaal vervaardigde trampoline met flexibele elastieke ringen kan een uitkomst bieden! Trainen op de bellicon® activeert het lymfestelsel waardoor giftige stoffen, bacteriën en andere afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd en vitaliteit toeneemt.

Hoe gaan we aan de slag?
Als officiële bellicon® trainer organiseer ik voor vrouwen op donderdag wekelijkse lessen bellicon® Bounce. De les duurt 1 uur en de groep bestaat uit maximaal 4 personen.

Balans, kracht en uithoudingsvermogen komen aan bod in de vaststaande trainingsstructuur. De lessen worden ondersteund door gebruik van accessoires, danselementen en muziek.

Al bij een gematigde training activeer je op een veilige manier al je spieren en versterkt je je hart, stofwisseling, bloedsomloop én immuunsysteem. Bovendien geeft een work-out ontspanning, verbetert de concentratie en vergroot het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Waarom en voor wie?
Voor vrouwen die op zoek zijn naar meer vitaliteit door middel van beweging, met buitengewoon positieve gevolgen voor zowel lichaam als geest.

error: Alle teksten en afbeeldingen zijn eigendom van Diana van Wees.